Διδασκαλία με τεχνολογία του αύριο...σήμερα!

Η ΠΥΞΟΙΔΑ μας πρωτοπορεί δημιουργώντας μικτές τάξεις από τμήματα Α΄ Γυμνασίου έως και Γ΄ Λυκείου, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά απομακρυσμένων περιοχών να υποστηριχθούν φροντιστηριακά.

Γιώργος,

Αλόννησος

Αναμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να διαλέξω.

Είναι φυσικό πως στην αρχή έχεις λίγο τις επιφυλάξεις σου,αλλά από το πρώτο μάθημα κιόλας, αφού δεις το πόσο φιλικοί είναι οι καθηγητές και πόσο σοβαρότητα και πάθος έχουν για το μάθημα το οποίο δε διαφέρει από αυτό που ξέρουμε, καταλαβαίνεις πως είσαι σε καλό δρόμο.

Έτσι κι εγώ, έπειτα από ένα χρόνο αγώνα μαζί τους, κατάφερα να γράψω 16928 μόρια σε μια ζόρικη χρονιά από θέμα δυσκολίας και να έχω μια σίγουρη θέση στην σχολή Πληροφορικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της

Θεσσαλονίκης, η οποία ήταν η πρώτη μου επιλογή!

Σίγουρα σας συνιστώ να δοκιμάσετε τη λύση του διαδικτυακού μαθήματος!!! Σας ευχαριστώ για το πάθος και την επιμονή σας!!!

Γιάννης,

Πάτμος

Όταν βρίσκεσαι στην Πάτμο των 3.000 κατοίκων οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Πριν 2 χρόνια επέλεξα ένα δρόμο που δεν είχα ξαναπερπατήσει και νομίζω ότι δικαιώθηκα.

Με σκληρή δουλειά, χαμογελαστούς ανθρώπους,όρεξη για μάθημα και φυσικά ένα οικείο κλίμα, ξεπεράσαμε κάθε απόσταση και "εμπόδιο" πετυχαίνοντας κάτι που ίσως μας έμοιαζε ακατόρθωτο!

Με 17.556 μόρια και μια σχεδόν σίγουρη θέση στη Λογιστική & Χρηματοοικονομική του Ο.Π.Α. δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω από το γεγονός ότι όλοι όσοι βρίσκονται στη θέση μου,αξίζει να δοκιμάσουν την προοπτική του διαδικτυακού μαθήματος!

Χαράλαμπος,

Ηρακλειά

Μια πραγματικά τεράστια ευκαιρία για όλα τα παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση σε ένα σοβαρό φροντιστήριο.

Νιώθω τυχερός που είχα τη δυνατότητα να συμμετάσχω κι εγώ σε αυτό το πρόγραμμα από τις μικρές Κυκλάδες και με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Πραγματικά ευχαριστώ που με βοηθήσατε να συγκεντρώσω 13365 μόρια,έτσι ώστε να περάσω στην ΑΕΝ Ασπροπύργου που αποτελεί την πρώτη μου επιλογή.

Μαρία,

Τζουμέρκα

Σας ευχαριστούμε πολύ γι' αυτή την υπέροχη χρονιά με τα ζόρια,που τα κάνατε να φαίνονται ανούσια... Να συνεχίσετε να βοηθάτε στην πραγματοποίηση των ονείρων μας... ΠΥΞΟΙΔΑ ΜΟΝΟ!!!

Δείτε μερικές από τις περιοχές όπου έχουμε ήδη τις πρώτες μας επιτυχίες σε μαθητές μας!

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 pixoida.gr - Designed by doumaria